Fietstours in Thailand

Met Recreational Bangkok Biking fietsen in Thailand is de leukste manier om een goed beeld te krijgen van het land. Op de fiets kom je op plekjes waar je met de skytrain (Bangkok) of auto nooit zult komen. Recreational Bangkok Biking (RBB) biedt diverse fietstochten aan in Bangkok, Chiang Mai, Ayutthaya, Hua Hin en Pattaya.

De excursies zullen een absoluut onvergetelijke ervaring meebrengen en de vakantie in Thailand een grote meerwaarde geven.

RBB is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van ontspannen fietstochten die de deelnemers naar verborgen plekjes brengen en een realistisch beeld geven van Thailand, weg van het toeristen-pad.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is het recreatieve aspect, samen met de veiligheidsnorm, de prioriteit van de excursies. Fietsgroepjes zijn nooit groter dan 8 personen. Hierdoor kan je altijd rekenen op een persoonlijke service.

Elk volwassen persoon die in staat is om zelfstandig op een fiets te rijden kan aan de excursies deelnemen. Naast het plezier dat je zal hebben tijdens de tours, is het de beste manier om de omgeving te ‘ruiken’, ‘voelen’ en te beleven zoals die werkelijk is.