page
Parking bij Zaventem Airport vinden

Parking bij Zaventem Airport vinden

Op zoek naar een goede parking voor uw auto in de buurt van Zaventem Airport? Er zijn verschillende parkeermogelijkheden op- en rondom de luchthaven.

Parkings op Zaventem Airport

Op de luchthaven zelf heeft u de keuze uit verschillende parkings. P1, P2 en P3 zijn op loopafstand van de luchthaven gevestigd. In totaal zijn hier ruim 10.000 parkeerplaatsen. Bij het parkeertarief geldt, hoe dichter u bij het vliegveld parkeert des te hoger zal het parkeertarief zijn. Naast de parkings op loopafstand is er ook nog een budget parking op iets grotere afstand van de luchthaven. Op het budget parking terrein zijn ruim 600 parkeerplaatsen. U wordt met een gratis shuttle naar de terminal gebracht.

Parkings rondom Zaventem Airport

Niet alleen op het vliegveld zelf, maar ook daarbuiten zijn verschillende parkings gevestigd. Hier kunt u uw auto ook veilig parkeren tijdens uw reis vanaf Zaventem Airport. Er is keuze uit verschillende type parkings zoals overdekte parking, valet parking of onoverdekt parkeren. Alle parkeeraanbieders die op grotere afstand van de luchthaven gelegen zijn beschikken over een shuttle service. U wordt hiermee gebracht en gehaald van de luchthaven. In het geval van valet parking kunt u rechtstreeks naar de luchthaven rijden met uw eigen auto. Vervolgens zal uw auto door een medewerker van het desbetreffende parkeerbedrijf worden gereden naar de parking. Bij terugkomst op Zaventem zal uw auto weer klaar staan voor de luchthaven.

Vergelijk en bespaar

Door de verschillende parkeermogelijkheden te vergelijken kunt u de beste parkeeroptie vinden. Vergelijkingswebsite Parkingbijzaventem.be helpt u hierbij. U kunt eenvoudig verschillende parkings vergelijken op prijs, afstand en waardering van klanten. Tevens kunt u zien of u ook overdekt kunt parkeren en bijvoorbeeld uw auto kunt laten wassen tijdens uw vakantie. In één overzicht vindt u alle parkeermogelijkheden op een rijtje.