Vakantie promoties

Vakantie.
Een weekabonnement is niet geldig in de vakantie, waardoor je slechts met reductietarief kunt reizen, terwijl een weekend studenten OV in de vakantie wel geldig is, zodat studenten met een weekend OV-chipkaart ook in de vakanties gratis kunnen reizen. De vakantie loopt van 16 juli 4.00 uur tot 16 augustus 4.00 uur.
 Studenten OV zomervakantie 2017.
Wanneer je dus van plan bent om doordeweeks te gaan reizen is het aan te raden om voor genoeg saldo op je OV-chipkaart te zorgen. Ov chipkaart niet geldig maar wel naar school? Permalink Door Hans niet gecontroleerd op 17 juli, 2017 0719.: Ik moet nog naar school maar ov studentenkaart niet geldig. Permalink Door N.Kerst niet gecontroleerd op 19 juli, 2017 0703.: Mijn dochter moet stage lopen voor school, ook, in de maanden meii t/m september. Het gaat om de opleiding travel en hospitality. Permalink Door Romy niet gecontroleerd op 16 augustus, 2017 2231.: Ik heb hem onlangs aangevraagd en kan hem nu ophalen. Kan ik dan gelijk gebruik maken van de korting zoals andere studenten in de vakantie of moet ik wachten tot 1 september?
 Studentenreisproduct gebruiken Archives Studentenreisproduct.
Vrij reizen op Goede Vrijdag. Vrij reizen op feestdagen van 04.00 tot 04.00 uur de volgende dag en vanaf 12.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart.
 Studenten OV vakantie.
Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie? En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Studenten OV-chipkaart vakantie. Kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart?
 Reizen in de zomer Studentenreisproduct.
Van 16 juli 2017 04.00 uur tot 16 augustus 2017 04.00 uur kun je met een week abonnement op saldo reizen met korting binnen heel Nederland. Voor een weekend abonnement geldt het volgende.: Vrij reizen van vrijdag 12.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur.
 Studenten OV in de zomervakantie 9292.nl.
Studenten OV in de zomervakantie. Laatste update: maandag 3 juli 2017 0904.: Het zal je vast niet ontschoten zijn, de zomervakantie komt er weer aan, of misschien heb je wel al vakantie! Hoe zat het ook alweer met je studentenreisproduct? Wanneer is hij wel/niet geldig? We vertellen het je in dit bericht! Wanneer is het vakantie voor het studentenreisproduct? Voor het studentenreisproduct geldt de zomerperiode van 16 juli t/m 16 augustus 2017. Heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Je reist met de trein met 40% korting en bij gebruik van stads en streekvervoer reis je met 34% korting. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist. Studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag 12.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur in de zomerperiode.
 Reizen met je studentenreisproduct tijdens vakanties 18ennu.nl.
Goede Vrijdag is de enige feestdag waar zowel studenten met een week als een weekendabonnement gratis mogen reizen. De volgende dagen zijn feestdagen.: Nieuwjaardag, 1 e paasdag, 2 e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1 e pinksterdag, 2 e pinksterdag, 1 e kerstdag en 2 e kerstdag. Meer weten over de geldigheid van je studentenreisproduct in standaard situaties? Check dan even ons volgende artikel: Wanneer is mijn studentenreisproduct geldig. Labels DUO ov OV-chipkaart studenten ov-chipkaart studentenreisproduct vakantie.
 OV-chipkaart Geldigheid studentenreisproduct, feestdagen en korting.
vrij reizen op feestdagen van 04.00 uur tot 04.00 uur de volgende dag en vanaf 12.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart. vrij reizen op Goede Vrijdag.
 husqvarna automower  – InterieuradviesCamerabeveiliging iphone reparatie gentiphone repair gentluchthavenvervoer brasschaat table de jardinluchthavenvervoer Rotterdamvakantiehuizen frankrijk –  b&b starten frankrijk